Make your own free website on Tripod.com

SELAMAT DATANG


Perhatian !
kepda semua pengunjung sekalian, diharapkan anda dapat menggunakan pelayar Netscape Comunicator untuk mendapat imej dan paparan yang berkualiti. Ini kerana, saya menggunakan Netscape Comunicator untuk mengemaskini laman web ini. Jika anda menggunakan juga Internet Explorer, pastikan anda mendapat versi yang terbaru daripada MSN website.

Berita Terkini dan Sensasi !
Untuk Pengetahuan semua , saya sudah mengemaskinikan maklumat dalam website saya
Terutamanya gambar-gambar terbaru iaitu bertambah dari album pertama hinggalah album ke empat.
Maklumat berkaitan internet dan komputer juga bertambah.
Semoga anda happy selalu.Terbaru !!!
Hai.. Selamat Bercuti dan Selamat Berpuasa kepada semua. Di sini saya ingin mengutarakan apa yang ada di dalam kepala otak saya. Buat pengetahuan semua, saya telah mengalami kekurangan data atau isi yang nak dimuatkan di dalam web ini. So sesaper yang ada maklumat yang nak di kongsi bersama silah , antar jea email kat saya di eastlife85@bluehyppo.com   Jangan risau, tentang nama anda. Saya akan taipkan nama anda di setiap mukasurat yang anda kirim..Tambahan, sila klik kat sini untuk mendengar lagu-lagu omputeh yang syok seperti o-town,bsb dan westlife.ini merupakah senarai benda-benda yang nak ditambah insyaallah !

Asas Komputer
Asas Melayari Internet
Asas Bahasa HTML/DHTML
Asas Membina Laman menggunakan Composer, FrontPage dan PageMill
Asas Java Applet
Memasukkan Counter/guestbook/pool
Bina laman kad elektornik
Menggunakan FTP
Daftar Laman Web
Download Program| GempaQ HabiS |
Assalamualaikum semua,selamat berpuasa.tak lama lagi kita akan menyambut bulan syawal bersamaan juga dengan hari raya.So kat sini saya mewakili family serta kengkawan yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam penghasilan website Hafiz's Page ini menyusun 20 jari memohon berjuta-juta kemaafan andainya ada silap dan salah ataupun apa-apa yang tidak memuaskan hati anda semua.sekian SeLamAt HaRi RaYe ,MaAf zAhiR dAn BaTiN ::SeLamAt HaRi RaYe ,MaAf zAhiR dAn BaTiN  ::SeLamAt HaRi RaYe ,MaAf zAhiR dAn BaTiN :: SeLamAt HaRi RaYe ,MaAf zAhiR dAn BaTiN :: SeLamAt HaRi RaYe ,MaAf zAhiR dAn BaTiN ::
: :SeLamAt HaRi RaYe ,,MaaF ZaHir Dan BaTin.: :
|Hebat|
Hai bertemu lagi kita dengan tahun baru 2002.Apa azam tahun baru anda ?. Opss saya terlupa pulak nak mengucapkan Selamat Menyambut Hari Natal kepada semua pelawat yang menganut agama Kristian. Kini hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk pelajar-pelajar sekolah menghabiskan cuti mereka. oleh itu gunakanlah dengan sepenuhnya masa yang tinggal bagi memenuhi cuti yang ada. sekian saja.

: :Selamat Hari Natal dan Tahun Baru .: :|Syok Abiss !|
Selamat Tahun baru China kepada mereka yang beragama Buddha. Di kesempatan ini saya ingin mengambil peluang memberitahu anda berita sedih. Untuk pengetahuan anda tahun ini saya akan mengambil peperiksaan SPM. So maybe webiste ini akan tergendala. Saya berharap agar anda tidak melupakan website ini terus. Kalau boleh saya akan mengemaskini pada setiap bulan.

Sekian
>Webmaster  HafizPage < 

2001
© Allright Reserved by
Mohd Hafiz Yahaya